زندگی شیمیایی عامل ایجاد سرطان

۲۰ شهریور ۱۳۹۴ | 502 بازدید

فیس بوک توییتر گوگل پلاس نظرات
cancer

cancer

امروزه سرطان در بسیاری از افراد دیده می شود اما برخی می گویند عامل ایجاد سرطان یا سرطان معده استفاده از خیارشور می باشد آیا این نظریه به نظر شما درست می باشد؟
یک فوق تخصص دستگاه گوارش، در مورد عوامل ابتلا به سرطان دستگاه گوارش بر عوامل محیطی و تغذیه تأکید کرد. سرطان های دستگاه گوارش بیشتر از آنکه زمینه ژنتیک داشته باشد به عوامل محیطی مانند آلودگی هوا و آب و غذا وابسته است. امروزه استفاده از مواد شیمیایی، جزئی از زندگی ما شده است و از طرفی کودهای شیمیایی در تولیدات کشاورزی در همه جای دنیا از جمله کشور ما بی رویه مصرف می شود که زمینه ساز ایجاد سرطان های مختلف است.

IMG12462583

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ۵۰ سال پیش چیزی به اسم غذای آماده و فرآوری شده وجود نداشت ولی اکنون اکثر مواد غذایی آماده حاوی مواد نگهدارنده است که سوسیس، کالباس، سالاد الویه و سایر مواد غذایی از جنس مواد گوشتی برای پیشگیری از کپک زدن بیشتر حاوی مواد نگهدارنده مانند نیترات هستند. عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد علوم پزشکی تهران به این نکته اشاره کرد که مادربزرگ های ما برای شست وشوی ظرف ها از خاک سنگ استفاده می کردند ولی اکنون مواد شیمیایی جایگزین آن شده که در صورت آبکشی نشدن درست ظرف و باقیماندن مواد شیمیایی روی ظرف زمینه ایجاد سرطان به وجود می آید.

hhh532

استفاده از اسپری های خوش بو کننده های هوا را در محیط های خانه و کار یکی دیگر از مشکلات دانست و گفت: می توان از گل های تازه خوش بو مانند گل مریم به جای این مواد استفاده کرد.این فوق تخصص گوارش و کبد با تأکید بر اینکه مصرف بی رویه لوازم آرایشی از جمله رژ لب نیز به دلیل وجود سرب در این مواد به ایجاد سرطان کمک می کند گفت: افرادی که به طور مداوم از لوازم آرایشی استفاده می کنند به مرور زمان بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطان گوارش قرار دارند. هنگام پخت کباب، گوشت و گوجه فرنگی از خوردن قسمت های سوخته خودداری شود چرا که قسمت های سوخته حاوی مقدار زیادی پلی امید و هیدروکربن است که ماده سرطان زای قوی محسوب می شود.

حتما بخوانید :   از کجا بفهمیم لوازم آرایش‌مان فاسد شده است؟

471923_856

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران چاقی را یکی دیگر از عوامل دخیل در ایجاد سرطان دانست و گفت: افراد چاق بیشتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ، سینه، رحم و تخمدان قرار دارند. استفاده از ترشی و شور جزو فرهنگ ماست،در صورتی که مصرف بیش از حد نمک و موادی مانند خیارشور یا در سرکه خواباندن مواد غذایی عاملی برای افزایش سرطان معده است ولی در عین حال فعالیت های فیزیکی می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.