مواد لازم کیک دو رنگ

  • کره نرم                         ۱۲۵ گرم
  • وانیل                            یک دوم قاشق چایخوری
  • شکر ریز                        ۱۳۰ گرم
  • تخم مرغ                        ۲ عدد
  • آرد                                ۲۲۵ گرم
  • بیکینگ پودر                   یک و یک دوم قاشق چایخوری
  • شیر                             ۱۲۵ میلی لیتر

 

مواد لازم برای تهیه آیسینگ

  • کره نرم                          ۱۲۵ گرم
  • پودر شکر نرم و الک کرده   ۲۴۰ گرم
  • شیر                              ۱ قاشق سوپخوری
  • رنگ آبی خوراکی             چند قطره
  • پودر کاکائو                      ۲ قاشق سوپخوری

 

آموزش کیک تولد، دورنگ 
روش تهیه کیک دو رنگ
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کمربندی به قطر ۲۰ سانتیمتر و عمق ۹ سانتیمتر را  چرب کنید. کف ودیواره‌‌اش را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. آن‌گاه تخم مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و هم بزنید تا مایه یکدست شود.  حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر و شیر را یک در میان به مایه قبل بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مایه کیک را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی یک ساعت و ربع در فر بپزید. پس از ۵ دقیقه کیک را از قالب در‌آورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود. کیک را به تکه‌های مثلثی بزرگ ببرید، روی هم بگذارید و مانند عکس، لایه به لایه با آیسینگ آبی و شکلاتی بیارائید.

یادآوری:

برای تهیه آیسینگ؛ کره را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. آن‌گاه پودر شکر را کم کم به آن بیفزائید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود. اکنون شیر را اضافه نمائید و مخلوط کنید. حالا آیسینگ را دو قسمت کنید. یکی را به رنگ آبی و دیگری را به رنگ شکلاتی درآورید.

حتما بخوانید :   زیباجو : مراقبت از سر نوزاد، چرا مهمه؟

زیباجو

افزودن دیدگاه