زیباجو : این غذا را با جایش بخورید!

۲۲ دی ۱۳۹۵ | 20 بازدید

فیس بوک توییتر گوگل پلاس نظرات

وب سایت روزیاتو: این دستور پخت، بیش از کنار غذای اصلی یا به عنوان میان وعده سرو می شود. اما طعم خوبی دارد و توصیه می کنیم دست کم یک بار در خانه تهیه و امتحان کنید.

مواد لازم:
  •     یک قرص نان سیاه
  •     ۱٫۵ پیمانه خامه ترش
  •     نصف یک عدد پیاز قرمز، خرد شده
  •     ۳ تکه بیکن
  •     ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری کره
  •     ۱ پیمانه پنیر گرویر رنده شده
  •     فلفل سیاه

 

کاسه نان شکم پر

طرز تهیه:

۱-فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

 

۲-بیکن و پیاز را در تابه سرخ کنید.

 

۳-در یک کاسه، بیکن، پیاز سرخ شده و خامه ترش را با هم مخلوط نمائید. در آخر فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.

 

۴- بخش بالایی نان را برش داده و بردارید. با استفاده از چاقو و دست، خمیر داخل نان را خالی کنید.

 

۵- درون نان را با مخلوط خامه ترش پر کنید. روی آن پنیر گرویر رنده کنید.

 

۶-کره را روی تکه بالایی نان که جدا کرده بودید، بمالید. سپس آن را به نوارهای باریک برش دهید.

 

۷-آنها را در سینی فر چیده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نان ها کاملا برشته و پنیرها آب شوند.

زیباجو

حتما بخوانید :   زیباجو : تسلط بر دو زبان از بروز زوال عقل پیشگیری می‌کند

دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )
لطفا این گزینه را تیک بزنید