وب سایت ایران کوک: میگو پلو اسپانیایی با سبزیجات، غذایی مقوی و خوشمزه است که می توانید با
میگو تهیه کنید. با این روش میگو طعم خوبی خواهد داشت و کسانی که بوی میگو
را نیز دوست ندارند عاشق این غذا خواهند شد.

مواد لازم:

  •     روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری
  •     پیاز خرد شده ۱ عدد
  •     سیر خرد شده ۲ حبه
  •     زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
  •     گوجه خرد شده ۱ عدد
  •     هویج خرد شده ۱ عدد کوچک
  •     فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ۱/۲
  •     نمک و فلفل به میزان دلخواه
  •     برنج ۲ فنجان
  •     میگو پاک شده ۴۰۰ گرم
  •     جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  •     نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
  •     سس تند (اختیاری)

 

میگو پلو اسپانیایی 

طرز تهیه:

 

۱٫ قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۳ قاشق روغن داخل آن بریزید. پیاز، سیر و زردچوبه را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه، فلفل دلمه ای و هویج خرد شده را نیز اضافه کنید و  ۵ دقیقه تفت دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل به سبزیجات اضافه کنید.

۲٫ میگوها را به سبزیجات اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها صورتی شود. برنج، ۳ فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج حدود  ۳۰ دقیقه بپزد و دم بکشد.

۳٫ در ۱۰ دقیقه آخر نخود فرنگی و باقیمانده جعفری را روی برنج بریزید، با چنگال برنج را هم بزنید تا با نخود فرنگی مخلوط شود و مجددا در قابلمه را بگذارید. وقتی برنج دم کشید، میگو پلو را در دیس بکشید و این غذای خوشمزه را با سس تند نوش جان کنید.

حتما بخوانید :   زیباجو : علائم سرطان پستان، توجه به نشانه های مرموز

نکته:

زمان پخت برنج بسته به نوع برنج می تواند متغیر باشد؛ اگر لازم بود مجددا کمی آب به برنج اضافه کنید.

زیباجو

افزودن دیدگاه