زیباجو : با این سوپ از سرماخوردگی جلوگیری کنید

۲۸ آذر ۱۳۹۵ | 28 بازدید

فیس بوک توییتر گوگل پلاس نظرات
سوپ مرغ و لوبیا

وب‌سایت آوای سلامتی: سوپ مرغ و لوبیا که بسیار مغذی و دوست داشتنی می باشد , یک پیش غذای ایده آل برای شام یک خانواده است. همچنین در این هوای سرد می تواند شما را از سرماخوردگی محافظت کند.

مواد لازم:

 

  •  کره : ۲۵ گرم
  •  پیازچه , خرد شده : ۳ عدد
  •  سیر , له شده : ۲ حبه
  •  مرزنجوش , ریز شده : ۱ شاخه
  •  سینه مرغ بدون استخوان , مکعبی خرد شده : ۳۵۰ گرم
  • عصاره مرغ : ۲ پیمانه
  •  نخود کنسروی , آبکش شده : ۳۵۰ گرم
  •  سبزی معطر که با نخ به یکدیگر متصل شده باشند : ۱ دسته
  •  فلفل دلمه ای قرمز , نگینی شده : ۱ عدد
  •  فلفل دلمه ای سبز , نگینی شده : ۱ عدد
  •  پاستای خشک کوچک غیر ساده : ۱۱۵ گرم
  • نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  نان های مکعبی شکل خرد شده جهت سرو : به میزان لازم

 

سوپ مرغ و لوبیا 

 

طرز تهیه:

 

۱.
کره را در یک قابلمه بزرگ آب نمایید . پیازچه ها , سیر , مرزنجوش تازه و
مرغ خرد شده را اضافه نموده , مدام هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت ۵
دقیقه بپزید .

۲. عصاره مرغ , نخود ها و دسته سبزی معطر را افزوده , با فلفل و نمک چاشنی را اندازه نمایید .

۳. سوپ را بجوشانید , حرارت را کم نمایید و بگذارید حدود ۲ ساعت به آرامی بجوشد .

۴. فلفل دلمه ای های خرد شده و پاستا را به قابلمه اضافه نمایید , سپس به مدت ۲۰ دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید .

۵.
سوپ را به یک ظرف سوپ خوری گرم منتقل نمایید . جهت سرو , سوپ را داخل کاسه
های یک نفره مخصوص تقسیم نمایید و با نان های مکعبی شکل سرخ شده , تزیین
نموده و بلافاصله آن را سرو نمایید .

حتما بخوانید :   زیباجو : دیپ فلفل هالوپینو؛ تند و آتیشی...

توصیه سرآشپز:

در
صورت تمایل , شما می توانید از نخود خشک هم استفاده نمایید . روی آن ها را
با آب سرد بپوشانید و به مدت ۵ تا ۸ ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند .
سپس آب آن را خالی نموده و نخود ها را مطابق دستور به سوپ اضافه نمایید و
مدت زمان ۳۰ الی ۱ ساعت , به زمان پخت اضافه نمایید .

زیباجو


دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )
لطفا این گزینه را تیک بزنید