زیباجو : با مدل های مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید

۱ آذر ۱۳۹۵ | 53 بازدید

فیس بوک توییتر گوگل پلاس نظرات
201611186347146330a.jpg

وبسایت روزیاتو – فروغ بیداری: سیب زمینی سرخ کرده یکی از لذیذترین اسنک هایی محسوب می شود که در طول تاریخ وجود داشته و همیشه هم مورد توجه انسان ها بوده است. این اسنک های ترد و برشته وقتی با نمک در روغن زیاد سرخ می شوند، به قدری عالی به نظر خواهند رسید که می توان به جای غذای اصلی فقط آنها را میل کرده و لذت هم برد.
اما در کنار مدل های ساده و کلاسیکی که سیب زمینی را سرخ می کنند، گونه های دیگری نیز وجود دارد که شاید بد نباشد با آنها آشنا شوید.
به گزارش همراه با عکسایران: سیب زمینی سرخ کرده درشت

برای تهیه این مدل، سیب زمینی ها را به صورت کاملا درشت و ضخیم خلال کرده و سپس سرخ می کنند. این سیب زمینی ها بیش از شبیه مدل پخته شده هستند تا سرخ شده و ترد و کرانچی بودن سیب زمینی های خلال ریز را هم ندارند.

پوتین

نوعی سیب زمینی سرخ کرده است که اهالی کبک در کانادا آن را درست می کنند به این صورت که روی سیب زمینی ها، پنیر و آب گوشت ریخته شده و سرو می کنند.

نوارهای باریک سیب زمینی

سیب زمینی های Shoestring که به صورت نوارهای بسیار باریک و بلند برش داده شده و در روغن سرخ می شوند یکی دیگر از اسنک هایی است که با سیب زمینی تهیه می شود.

سیب زمینی سرخ کرده معمولی

خلال های باریک و نمکین که همه انسان ها به آن علاقه ویژه ای دارند.

حتما بخوانید :   در عرض ۳ روز خیارشور درست کنید!
خلال های ترد و کریسپی که با دیپ و سس مایونز و اغلب درون قیف های کاغذی سرو می شود.
خلال های سرخ شده قارچ ترافل (دنبلان)

برای خوش طعم کردن این خلال های خوشمزه از نمک و سیر استفاده می کنند.

سیب زمینی شیرین سرخ کرده

سیب زمینی شیرین به رنگ نارنجی است و وقتی با نمک سرخ می شود طعم جالبی به خود می گیرد و بسیار سالم تر از سیب زمینی معمولی نیز هست.

سیب زمینی سرخ کرده وافلی

با رنده های مخصوص، سیب زمینی را به شکل وافل برش داه و آن را با نمک در روغن زیاد سرخ می کنند. عریض بودن سطح این اسنک کمک می کند تا سس بیش ازی روی آن ریخته و از طعمش بیش از لذت ببرید.

سیب زمینی سرخ کرده فنری

با استفاده از ابزار ویژه، سیب زمینی را به صورت فنری برش داده و آن را سرخ می کنند.

زیباجو


دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )
لطفا این گزینه را تیک بزنید