وب سایت آوای سلامتی: بیسکویت آمارتی از مغز پودر بادام تهیه می شود و به همین دلیل درصد چربی بالایی دارد اما شما می توانید از بیسکویتی که از مغز هسته زردآلو تهیه شده و درصد چربی کمتری دارد, استفاده نمایید.

مواد لازم:

 

  •  بیسکویت بادامی آمارتی : ۸ عدد
  •  شیر نارگیل : ۴ قاشق غذاخوری
  •  تمشک : ۲۲۵ گرم
  •  ماست شیرین : ۳۰۰ میلی لیتر
  •  اسانس بادام : ۱ قاشق چای خوری
  •  خامه کم چرب : ۳۰۰ میلی لیتر
  •  بادام پرک تفت داده شده : ۱۵ گرم
  • پودر کاکائو : ۱ قاشق چای خوری

 

دسر میوه ای بادامی 

 

طرز تهیه:

۱. بیسکویت ها را داخل کاسه ای بریزید و با استفاده از سر وردنه , آن ها را به قطعات کوچک خرد نمایید .

۲. بیسکویت ها را به نسبت مساوی بین ۴ لیوان مخصوص پذیرایی تقسیم نمایید . شیر نارگیل را روی آن ها بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا بیسکویت ها کاملا نرم شوند .

۳. روی بیسکویت ها یک لایه تمشک جهت تزیین نگه دارید . سپس به اندازه کافی خامه روی تمشک ها بریزید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند .

۴. ماست شیرین را با اسانس بادام مخلوط نمایید و روی خامه بریزید . سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود .

۵. قبل از آن که دسر را سرو نمایید , روی آن بادام پرک تفت داده و پودر کاکائو بپاشید .

۶. روی دسر را با تمشک هایی که از قبل نگه داشته اید , تزیین نمایید .

توصیه سرآشپز:

دسر میوه ای بادامی را می توان با انواع میوه تابستانی تهیه نمود . اگر میوه ها یخ زده هستند به همان صورت از آن ها استفاده نمایید . به این ترتیب یخ میوه ها آب می شود و بیسکویت ها در این آب خیس می خورند و طعم فوق العاده خوشمزه ای پیدا می نمایند .

حتما بخوانید :   تغذیه خوب برای تقویت حافظه

زیباجو

افزودن دیدگاه