۱۳۹۵/۰۹/۰۲

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیغذاهای اروپایی
همراه با عکسایران: خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.

امتیاز خبر: ۱۸ از ۱۰۰ تعداد رای دهندگان ۲۷

وب سایت آشپزباشی: خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. در این غذای خوشمزه ی چینی، گوشت را با پرتقال مزه دار می کنیم. آن را به همراه پلوی برنج میل کنید.

 

 

  •     پرتقال ۳ عدد
  •     سیر  ۲ حبه
  •     سس سویا  ۲ قاشق غذاخوری
  •     گوشت  ۷۰۰ گرم
  •     نشاسته ذرت  ۱ قاشق غذاخوری
  •     روغن گیاهی  ۲ قاشق غذاخوری
  •     پیازچه ۶ ساقه

 

 

۱-رنده پوست پرتقال و آب آن را در کاسه ای بریزید. سیر و سس سویا را به آن اضافه کنید.

 

۲-تکه های گوشت را در نشاسته ذرت بغلتانید و خوب به آن آغشته کنید.

 

۳- ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت بالا گرم کنید و گوشت را در چند نوبت برای حدود ۳ تا ۵ دقیقه، تا زمانیکه قهوه ای رنگ شوند، تفت دهید (در صورت نیاز، روغن بیش ازی به آن ها اضافه کنید). آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
 

۴-  ترکیب آب پرتقال را در ماهیتابه بریزید و برای حدود ۱ دقیقه بجوشانید. گوشت ها را به ماهیتابه بازگردانید، تکه های پرتقال و پیازچه را به آن اضافه کنید.

 

۵-با تکان دادن ماهیتابه مواد را با هم ترکیب کنید، تا گرم شوند. خوراک را گرم و به همراه پلو میل کنید.

 

نکات:
۱- پوست
۱ عدد پرتقال را رنده کنید و آب آن را بگیرید. ۲ عدد پرتقال دیگر را پوست
بگیرید، آن ها را به پهنای یک و نیم سانتی متر ورقه ورقه کنید و بعد از وسط
نصف کنید. هسته های آن ها را جدا کنید.

به گزارش همراه با عکسایران: ۲- سیر را ریز خرد کنید.

۳- از گوشت بدون استخوان استفاده کنید، آن را به شکل نوارهایی با قطر یک و نیم سانتی متر برش دهید.

۴- از بخش های سبز پیازچه استفاده کنید، آن ها را به قطعات ۳ سانتی متری خرد کنید.

حتما بخوانید :   عضلات قدرتمند در مردان با اين مواد

غذاهای اروپایی –

خوراک گوشت و پرتقال به سبک آشپزی چینی

زیباجو

افزودن دیدگاه