زیباجو : دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

1

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۲-سپس کره ها و شکلات ها را داخل ظرفی ریخته و روی ظرف آبی که در حال جوشیدن است قرار دهید تا کاملا ذوب شود.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۳-زمانی که کره و شکلات ها کاملا ذوب شدند وانیل را اضافه کرده سپس از روی حرارت بردارید و هم بزنید.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

روش بدون هم زن

۴-اگر هم زن ندارید یا نمی خواهید از ظرف دیگری استفاده کنید این روش را ادامه دهید: تخم مرغ ها را بشکنید و همراه با زرده تخم مرغ به مخلوط کره و شکلات آب شده اضافه کنید. برای هم زدن تخم مرغ ها از هم زن دستی یا قاشق استفاده کنید.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

 

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۵-شکر را اضافه کرده و دوباره با هم زن دستی یا قاشق خوب هم بزنید.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۶-اما اگر هم زن دارید این روش را انجام دهید: ابتدا تخم مرغ ها و شکر را خوب هم بزنید تا پف کند و حجم آن سه برابر شود. (حدود ۵ دقیقه)

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۷-سپس مخلوط کره و شکلات ذوب شده را در حالی که هم زن روشن هست آرام آرام به مواد اضافه کنید.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۸-مرحله آخر که در هر دو روش یکسان است: در این مرحله آرد را اضافه کنید و هم بزنید.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۹-فر را روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سپس ظروف رمکین که همون قالب های سرامیکی هستن رو آماده کنید. ابتدا داخلشون رو با کره چرب کنید و کمی آرد بزنید. سپس آن را تکان دهید تا لبه های فنجان هم کاملا آردی شود. به مدت نیم ساعت بگذارید قالب ها در دمای اتاق بماند.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۱۰-کیک ها را به مدت ۸ تا ۹ دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت می پزیم. مراقب باشید که کیک ها بیش از از این داخل فر نمونن چون دیگه لاوا کیک نمیشه بلکه تبدیل به کیک شکلاتی مرطوب میشه.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۱۱-بعد از این که کیک ها رو از فر درآوردیم و سرد شدند با دقت از قالب خارج میکنیم.

حتما بخوانید :   زیباجو : طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند در ۲۰ دقیقه

زیباجو

افزودن دیدگاه

لطفا دیدگاه خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید