ماهنامه تخصصی هنر آشپزی: امروز با غذایی کاملا شمالی با ما همراه باشید. خورش شوید آلو با مرغابی، یکی از غذاهای معروف شمالی هاست که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

 

  • مرغابی (کوچک) ۱ عدد
  • آلوچه (خشک و ترش) ۳۰۰ گرم
  • شوید (خشک) ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • آلو (خورشتی) ۲۵۰ گرم
  • آبغوره ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش شوید آلو 

 

طرز تهیه:

 

۱-ابتدا مرغابی را پاک کرده و به قطعات مناسب تقسیم کنید و آن را شسته نمک زده و کنار می‌گذارید. سپس آلوچه خشک و آلو خورشتی را جداگانه یک ساعت قبل با آب سرد میشویید. مرغابی را در قابلمه قرار داده و با روغن آن را سرخ می‌کنید. سپس آلوچه خشک را در آن ریخته کمی تفت می‌دهید و ۲ تا ۳ لیوان آب و آبغوره به آن اضافه می‌کنید و روی حرارت ملایم می‌گذارید تا مرغابی پخته و نیم پز شود. آن گاه آلوی خورشتی را در آن می‌ریزید وقتی آلو نیم پز شد شوید خشک را به آن اضافه می کنید.

 

۲-ترشی و نمک آن را می چشید، اگر کم ترشی بود مقداری آبغوره و نمک به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را می‌پزید. . تخم‌مرغ ها را در ظرفی می‌شکنید با چنگال هم می‌زنید و درون خورش می‌ریزید وقتی تخم‌مرغ ها پخت و خورش به روغن افتاد آماده است.

نکات:

 

۱-اصولاً این خورش از خورش‌های ترش است البته می‌توانید ۱ تا ۲ قاشق شکر هم به آن اضافه کنید تا خورش طعم مَلَس داشته باشد.

حتما بخوانید :   زیباجو : سوپ و آش های خوشمزه برای روزهای آخر زمستان

 

۲-این خورش محلی و مخصوص غرب گیلان است.

 

۳-در صورت تمایل به جای مرغابی از مرغ هم میتوانید استفاده کنید.

زیباجو

افزودن دیدگاه