وب سایت ایران کوک: سوپ گل کلم خامه ای سوپی لذیذ و خوشمزه است و در روزهای سرد سال بسیار می
چسبد. این سوپ در زمان کوتاهی آماده می شود و انتخابی مناسب برای پیش غذا
یا شامی سبک، مقوی و دلچسب در فصل زمستان است.

مواد لازم:

  •     روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  •     پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
  •     برگ بو ۱ عدد
  •     زیره ۱ قاشق چایخوری
  •     نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
  •     زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
  •     تخم گشنیز پودر شده ۱/۲ قاشق چایخوری
  •     پودر هل ۱/۸ قاشق چایخوری
  •     سیر ریز خرد شده ۳ حبه
  •     آب مرغ یا سبزیجات ۴ لیوان
  •     گل کلم خرد شده ۱ بوته بزرگ
  •     خامه پرچرب ۱ فنجان
  •     سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
  •     شوید تازه برای تزیین (اختیاری)

 

 سوپ گل کلم خامه ای

طرز تهیه:

 

۱-در قابلمه بزرگی مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز خرد شده، برگ بو، زیره، نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، هل و تخم گشنیز را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حدود ۱۰ دقیقه پیاز و ادویه ها را تفت دهید تا پیاز نرم شود و عطر ادویه ها بلند شود. سپس سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

۲-گل کلم های خرد شده و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۵ دقیقه بپزد و گل کلم ها نرم شوند.

حتما بخوانید :   زیباجو : رابطه زناشویی موفق، میانبری به جوانی

۳-قابلمه را از روی حرارت بردارید و با احتیاط مواد سوپ را داخل مخلوط کن بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. مایه سوپ را مجددا داخل قابلمه بریزید و خامه و سرکه سیب را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، مراقب باشید که حرارت آنقدر کم باشد که سوپ به جوش نیاید.

۴-بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. سوپ را داخل سوپخوری بریزید و روی آن را با شوید خرد شده تزیین کنید. سپس این سوپ گل کلم خوشمزه و خامه ای را بصورت گرم نوش جان کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

زیباجو

افزودن دیدگاه