وب سایت آشپزباشی: مرغ زعفرانی در فر از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذا بسیار ساده و در عین حال مناسب برای مهمانی های شماست.

 

 مواد لازم:

  •     پیاز ۱ عدد
  •     فلفل دلمه ای  ۱ عدد
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     زعفران دم کرده    ۳ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     مرغ ۴ تکه

 

مرغ زعفرانی در فر 

طرز تهیه:

 

۱- پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را در کاسه ای بریزید.

 

۲- روغن، آبلیمو، زعفران دم کرده، کمی نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و روی آن ها بریزید.

 

۳-تکه های مرغ را برای ۳ الی ۴ ساعت در ترکیب زعفران بخوابانید تا مزه دار شوند.

 

۴-مرغ را به همراه سس در سینی فر بریزید و برای ۹۰ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.

 

۵- با احتیاط سینی را از فر خارج کنید و مرغ ها را با برنج میل کنید.

 

نکاتی در مورد تهیه ی مرغ زعفرانی در فر:

۱– پیاز ها را پوست گرفته و خلالی کنید.

۲-
سر و دانه های فلفل دلمه ای ها را جدا کرده، سپس فلفل ها را خلالی خرد
کنید. می توانید از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف استفاده کنید.

۳– مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.

۴- مرغ باید بین ۳ تا ۴ ساعت در ترکیب زعفرانی مزه دار شود.

حتما بخوانید :   زیباجو : طرز تهیه چیز کیک براونی شکلاتی

زیباجو

افزودن دیدگاه