وب‌سایت آشپزباشی: سالاد ترد کلم و سیب از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این سالاد خوشمزه و متفاوت را تهیه کنید و در کنار ناهار خود از آن لذت ببرید.

 

 

  •     کلم سفید  ۱/۲ عدد
  •     کلم قرمز  ۱/۲ عدد کوچک
  •     کرفس  ۲۵۰ گرم
  •     سیب  ۱ عدد
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
  •     روغن زیتون  ۳ قاشق غذاخوری
  •     سرکه ۱ قاشق غذاخوری
  •     سس خردل  ۱ قاشق چای خوری
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     رازیانه  ۱ عدد کوچک
  •     جعفری  ۱ مشت
  •     پیازچه ۱/۲ دسته
  •    آجیل ۴ قاشق غذاخوری

 

سالاد ترد کلم و سیب 

 

طرز تهیه:

۱-قابلمه ای بزرگ از آب را بجوشانید و کلم سفید خرد شده را برای ۲ دقیقه در آن بپزید، سپس آن را از آب جوش خارج کرده و فورا زیر آب سرد بگیرید و خشک کنید.

۲- این کار را برای کلم قرمز هم تکرار کنید.

۳- بعد کرفس را به همراه آب نیمی از لیمو برای مدت ۲ دقیقه بپزید و سپس با آب سرد آبکشی کرده و خشک کنید.

۴-سیب خرد شده را با آب نیمه ی دیگر لیمو ترکیب کنید.

۵-سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و سس خردل را با هم بزنید و به دلخواه به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

۶-درکاسه ای بزرگ، تمامی سبزیجات را با رازیانه، سیب، جعفری و پیازچه ترکیب کنید، سپس سس را به آن ها اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.

حتما بخوانید :   چرا خوردن صبحانه تا این حد حائز اهمیت است؟

۷-سالاد را در ظرف های مورد نظر بکشید و در صورت تمایل روی آن ها آجیل بپاشید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد ترد کلم و سیب:

۱– کلم سفید، کلم قرمز و کرفس را ریز خرد کنید.

۲– مغز سیب را جدا کرده و سیب را نازک خرد کنید.

۳– رازیانه را خیلی نازک خرد کنید و برای مدت ۱ ساعت در ظرفی از آب سرد خیس کنید تا ترد شود. سپس آن را آبکشی کرده و خشک کنید.

۴– برگ های جعفری و پیازچه را هم ریز خرد کنید.

۵– در صورت تمایل می توانید از ترکیبی از آجیل و تخمه های خوراکی استفاده کنید. اگر سایز آن ها درشت است، آن ها را خرد کنید.

زیباجو

افزودن دیدگاه