مجله سرآشپز – سارا خسرویان: سوپ قارچ و بروکلی خوشمزه را برای عصر های پاییزی درست کنید.

مواد مورد نیاز

  • قارچ (اسلایس شده): ۱ پیمانه
  • آب مرغ: ۲ پیمانه
  • کلم بروکلی (گل گل شده): ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • خامه: یک دوم پیمانه
  • کره: ۱ ق س

 

 طرز تهیه سوپ قارچ و بروکلی

روش پخت


۱٫    کره را درون تابه ای ذوب کنید.

۲٫    قارچ را به تابه اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.

۳٫    آب مرغ را درون قابلمه ای ریخته و به جوش آورید. بعد کلم بروکلی را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن ریخته و حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. بعد قارچ را به مواد

اضافه کنید.

۴٫    مواد را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید.

۵٫    پوره مواد را درون قابلمه برگردانده، خامه را به آن افزوده و خوب هم بزنید. بعد نمک آن را اندازه کنید.

زیباجو

حتما بخوانید :   زیباجو : کتلت گوشت با آشپزی مادرونه!

افزودن دیدگاه