زیباجو : طرز تهیه یک سسِ عالی برای روی ساندویچ و استیک

۲۳ دی ۱۳۹۵ | 52 بازدید

فیس بوک توییتر گوگل پلاس نظرات

وب سایت سوران: وقتی صحبت از ساندویچ و پیتزا و استیک به میان می آید، مسئله ای که نمی توان از آن چشم پوشی کرد، یک سس خوشمزه برای آن غذا است. اگر سسی که برای ساندویچ تان استفاده می کنید، خیلی برایتان اهمیت دارد، این دستور آشپزی را به خاطر بسپارید.

 

مواد لازم:

  • پودر سیر نصف قاشق مرباخوری
  • فلفل به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • خامه (پرچرب) نصف لیوان
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار (رنده شده) ۱ لیوان

 

طرز تهیه سس پنیری مخصوص ساندویچ و اسنک 

طرز تهیه:

 

۱- ابتدا ظرف گود و نسوزی را مثل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار داده و کره را داخل آن آب کنید.آرد را با فلفل و نمک مخلوط کرده و داخل الک کوچکی ریخته و کم کم به کره آب شده اضافه کنید(کره خیلی داغ نباشد)سپس آنها را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید آرد تفت خورده و طلایی شود.

 

۲- خامه را با همزن برقی خوب بزنید و اگر خیلی سفت است کمی شیر به آن اضافه کنید و بعد آن را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.پنیر رنده شده را کم کم به سس اضافه کرده و آن را خوب یکنواخت کنید.توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هر میزان پنیر باید سس را سریع و مداوم هم بزنید تا سس ته نگیرد.

۳- پس از اضافه کردن همه پنیر و غلیظ شدن سس فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکات:

 

۱-توجه داشته باشید در تمام مدت حرارت شما باید بسیار ملایم باشد.

حتما بخوانید :   زیباجو : طرز تهیه سوفله هویج

 

۲- این سس بسیار مناسب هات داگ و اسنکهای مختلف است.

 

۳-در صورت تمایل در انتها مقداری پنیر پارمزان هم به سس اضافه کنید.

 

۴- اگر از رنگ سس راضی نیستید کمی زعفران آبکرده هم به آن اضافه کنید.

 

۵- بهتر است سس برای هر وعده طبخ شود اما میتوان آن را برای یک هفته داخل ظرف درداری نگهداری کرد و برای هربار مصرف به روش بن ماری گرم کرد.

 

۶– توجه داشته باشید این سس به صورت تند سرو میشود.

زیباجو


دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )
لطفا این گزینه را تیک بزنید