زیباجو : غذای ترش دوست دارید؟ ترشه سماق گیلانی بخورید –

۲۶ آذر ۱۳۹۵ | 24 بازدید

فیس بوک توییتر گوگل پلاس نظرات
2016121664010353140a.jpg

۱۳۹۵/۰۹/۲۶

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با همراه با عکس
همراه با عکسایران: خورش سماق، سماق قاتوق یا خورش ترشه سماق یکی از معروف ترین غذاهای شمالی است که در گیلان طرفداران زیادی دارد. خورشی ترش و خوشمزه که اگر اهل خوردن غذاهای ترش باشید، بدون شک می تواند گزینه خوبی برای برنامه غذایی شما به حساب بیاید.

امتیاز خبر: ۱۸ از ۱۰۰ تعداد رای دهندگان ۵

مجله آشپزی مثبت: خورش سماق، سماق قاتوق یا خورش ترشه سماق یکی از معروف ترین غذاهای شمالی است که در گیلان طرفداران زیادی دارد. خورشی ترش و خوشمزه که اگر اهل خوردن غذاهای ترش باشید، بدون شک می تواند گزینه خوبی برای برنامه غذایی شما به حساب بیاید.

 

  • ۳ عدد سینه مرغ
  • ۵۰۰ گرم سبزی خورش
  • ۲ عدد پیاز
  • ۳ /۱ پیمانه  لوبیا قرمز
  • ۲ /۱ پیمانه آبغوره
  • ۵ ق س سماق
  • ۳ /۱ پیمانه غوره
  • ۵ حبه سیر
  • روغن و نمک  به مقدار لازم

 

۱٫  سیرها و پیازها را پوست کنده، بشویید، ریز خرد کنید و درروغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس  مرغ خرد شده ، ۳ قاشق سماق و نمک  را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغ ها می توانید لوبیاها را همراه ۴ پیمانه  آب اضافه کنید و در حالی که حرارت را زیاد کرده اید بگذارید تا خورش شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید مواد بپزد.
 
به گزارش همراه با عکسایران: ۲٫  سبزی ها را بعد از شستن و خشک کردن ریز خرد کرده، در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. حالا یک قاشق سماق را به سبزی های سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید.
۳٫  پس از گذشت ۲ ساعت و درست زمانی که لوبیاها نرم شد می توانید سبزی های تفت داده شده را با آبغوره و غوره ها و یک قاشق باقیمانده سماق به آن اضافه کنید. حالا تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد – به روغن بیفتد – سپس با برنج سرو کنید.

آموزش پخت انواع غذا با همراه با عکس –

حتما بخوانید :   زیباجو : وقتی زیر پایتان

غذای ترش دوست دارید؟ ترشه سماق گیلانی بخورید

زیباجو


دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )
لطفا این گزینه را تیک بزنید