وب سایت روزیاتو: این کیک در واقع از دو بخش کیک هویج و چیز کیک تهیه می شود که در ادامه می توانید دستور پخت آن را مطالعه کنید.

مواد لازم:

  •     ۱٫۵ پیمانه هویج رنده شده
  •     ۱ ¼ پیمانه آرد کامل
  •     ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  •     ۱/۴قاشق چایخوری نمک
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  •     ⅛ قاشق چایخوری جوز هندی
  •     نصف پیمانه روغن گیاهی
  •     ⅔ پیمانه پودر قند
  •     ⅓ پیمانه شکر قهوه ای
  •     دو عدد تخم مرغ بزرگ
  •     ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای چیز کیک

  •     ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای
  •     ⅔ پیمانه پودر قند
  •     ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  •     ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  •     نصف پیمانه خامه ترش

 

چیزکیک هویج

طرز تهیه:

کیک هویج

۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

 

۲-کف قالب موردنظر را با روغن چرب کنید.

 

۳- هویج ها را درون یک کاسه بزرگ رنده کرده و کنار بگذارید.

 

۴-در یک کاسه بزرگ دیگر، پودر قند، شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را با یکدیگر مخلوط کنید.

 

۵- روغن و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.

 

۶-بقیه مواد کیک هویج را به همراه هویج های رنده شده، درون کاسه بریزید و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید.

 

۱-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید.

 

۲-تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.

حتما بخوانید :   از خواص بادرنجبویه بدانید

 

۳-در یک قالب کمربندی، سه چهارم از مخلوط کیک هویج را بریزید. سطح آن را صاف کنید. سپس نیمی از مخلوط چیزکیک را بریزید و سطحش را صاف کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.

 

۴-این کیک را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.

 

۵-کیک را از فر خارج کرده و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شود.

 

۶-سپس به مدت ۴ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

 

۷-کیک آماده سرو است.

زیباجو

افزودن دیدگاه