پیشگیری از سرما خوردگی

۱۳ مهر ۱۳۹۴ | 1,043 بازدید

فیس بوک توییتر گوگل پلاس نظرات
سرماخوردگی

هوا که سرد می شود همه مردم از اینکه سرما بخورند نگران می شوند و بیش از پیش نکاتی را برای پیشگیری از سرما خوردگی رعایت می کنند. چای سبز و سفید و سیاه به دلیل داشتن ترکیب‌هایی با خاصیت آنتی‌اکسیدانی، به کاهش علایم تنفسی سرما خوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کنند.
با فرا رسیدن پاییز ابتلا به سرما خوردگی و آنفلوانزا به یک اپیدمی ‌تبدیل می‌شود. از آنجا که رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای به کوتاه شدن دوره این بیماری‌ها کمک می‌کند، در این مطلب به برخی از این توصیه‌های تغذیه‌ای اشاره خواهیم کرد.

زنجبیل

زنجبیل
همه ما زنجبیل را به‌عنوان یک گیاه با خاصیت ضددرد معده و ضدتهوع می‌شناسیم در حالی که برای کاهش شدت علایم سرما خوردگی نیز مفید است. زنجبیل تازه یا پودرشده را می‌توان در تهیه انواع غذاها و حتی نوشیدنی‌ها به کار برد و خاصیت ضدالتهابی آن به بهبود سرما خوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کند.

سبزیجات

سبزیجات و آب‌ سبزیجات
خوردن انواع سالاد به کوتاه شدن دوره نقاهت بعد از یک آنفلوانزای سخت کمک خواهدکرد. می‌توانید آب سبزی‌های تازه را هم بگیرید و با هم مخلوط و میل کنید. با این کار سیستم ایمنی‌ بدن تقویت می‌شود. آب سبزی‌هایی مانند هویج، گوجه‌فرنگی و حتی کرفس از بهترین‌هاست.

گوشت-بوقلمون

گوشت بوقلمون
گوشت این پرنده یکی از منابع عالی پروتئین محسوب می‌شود و خوردن آن به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. البته اگر همراه آن سبزی‌های تازه‌ای مانند سبزی‌های برگ سبز تیره و گوجه‌فرنگی نیز استفاده شود، این خاصیت افزایش خواهد یافت.

سوپ-مرغ

سوپ مرغ
خوردن مواد غذایی آبکی در دوران سرما خوردگی آب و موادمغذی مورد نیاز بدن را تامین خواهد کرد. در این میان سوپ مرغ یکی از بهترین‌هاست زیرا بررسی‌ها نشان داده‌اند ایمنی بدن را افزایش می‌دهد و از گرفتگی راه‌های بویایی و ابتلا به عفونت‌های باکتریایی و ویروسی جلوگیری می‌کند.

حتما بخوانید :   آداب استحمام

چای

چای گرم
چای سبز و سفید و سیاه به دلیل داشتن ترکیب‌هایی با خاصیت آنتی‌اکسیدانی، به کاهش علایم تنفسی سرما خوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کنند. اگر این نوشیدنی‌ها را با عسل و کمی ‌آبلیموی تازه میل کنید، این خاصیت چند برابر خواهد شد.

سیر

سیر
سیر را برای طعم دادن به غذاها، به‌خصوص سوپ، می‌توانید استفاده کنید. این گیاه با خاصیت ضدمیکروبی، از شدت یافتن بیماری‌هایی با منشاء ویروسی و باکتریایی جلوگیری خواهدکرد.

banana-clean-FD-lg

موز
اگر سرما خوردگی شما علایمی مانند تهوع، استفراغ و اسهال دارد، خوردن موز می‌تواند به کاهش شدت این علایم کمک کند. موز میوه‌ای آسان‌هضم است و پوره یا تکه‌هایی از آن، غذایی مناسب برای مبتلایان به این بیماری محسوب می‌شود.

منبع: سلامت نیوز


مطالب پیشنهادی

دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )
لطفا این گزینه را تیک بزنید