طرز تهیه بستنی بلوبری

۷ شهریور ۱۳۹۵ | 138 بازدید

فیس بوک توییتر گوگل پلاس نظرات
طرز تهیه بستنی بلوبری

طرز تهیه بستنی بلوبری

به راحتی می‌توانید بستنی بلوبری خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای بستنی بلوبری :

شیر پرچرب ۱۷۵ میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه)
 شکر۲۰۰ گرم
 پنیر خامه‌ای۱۲۵ گرم
 اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد درشت
خامه فرم گرفته۳۰۰ گرم
آبلیموی تازه۱ قاشق سوپخوری
بلوبری تازه۲۰۰ گرم
بیسکویت در صورت تمایل۲۰ عدد

 

طرز تهیه بستنی بلوبری :
شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید. آن‌گاه شکر، پنیر خامه‌ای، وانیل و تخم مرغ را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس شیر را به آن افزوده و مایه فراهم کرده را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود (مراقب باشید مایه (کاسترد) نجوشد!). اینک بگذارید تا کاسترد کاملا سرد شود.

حالا خامه و آبلیمو را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. اکنون بلوبری را به آن بیفزائید و مایه بستنی را در ظرف مناسب و دردار بریزید و در فریزر بگذارید.

سپس به فاصله هر یک ساعت، مایه را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید تا بستنی یخ نزند و ببندد. این کار را سه بار انجام دهید و بعد آن را یک شب در فریزر بگذارید تا کاملا فرم بگیرد.

در صورت تمایل می‌توانید یک اسکوپ از این بستنی را بین بیسکویت بگذارید و میل کنید. می توانید از دستگاه بستنی ساز هم استفاده کنید.

 

منبع : shoroshirin90.blogfa.com

حتما بخوانید :   رژیم روزه‌داری، یک رژیم سالم و تاثیر گذار


دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )
لطفا این گزینه را تیک بزنید