طرز تهیه ترشی پیاز سفید

۲۱ اسفند ۱۳۹۴ | 396 بازدید

فیس بوک توییتر گوگل پلاس نظرات
طرز تهیه ترشی پیاز سفید

طرز تهیه ترشی پیاز سفید

با پیاز سفید هم می توانید ترشی پیاز درست کنید

مواد لازم برای ترشی پیاز سفید :
پیاز سفید ریز
نمک
فلفل
سیر
نعنا خشک
سرکه سفید

طرز تهیه پیاز ترشی سفید:
پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و ۲ ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود.

داخل شیشه ترشی پیازها ، چند حبه سیر ، ۱ فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید ، شیشه را به مدت ۱ ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند ( بسته به نرمی ترشی از ۱۰ روز تا ۱ ماه ترشی آماده مصرف است ).

نکته ها : دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی می شود ؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد ، پس از ۱۰ روز می توانید ترشی را در یخچال قرار دهید.

حتما بخوانید :   سایش دندانی و حساسیت های بعد از آن

دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )
لطفا این گزینه را تیک بزنید