طرز تهیه آش برگ مو، غذایی جدید با برگ مو

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ | 402 بازدید

فیس بوک توییتر گوگل پلاس نظرات
طرز تهیه آش برگ مو، غذایی جدید با برگ مو

طرز تهیه آش برگ مو، غذایی جدید با برگ مو

برگ مو یکی از نوبرانه های خوش مزه فصل بهار است که همه خانم ها با آن دلمه درست می کنند. این بار با برگ مو یک آش خوشمزه و عالی درست کنید. این آش از غذاهای اصیل شهر ارومیه است.

مواد برای آش یرگ مو : برای ۶ نفر

پیازیک عدد
 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
 آب گوشتیک لیتر
 بلغور یک سوم پیمانه
برنجیک سوم پیمانه
مرزه (خرد شده)۲ قاشق غذاخوری
شوید (خرد شده)یک دوم پیمانه
برگ مو۵۰۰ گرم
آبغورهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه آش برگ مو :
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد می کنیم و با روغن تفت می‌دهیم، سپس ادویه را اضافه می کنیم.
بعد از تفت دادن، آب گوشت را به مواد اضافه می کنیم.

برگ مو های شسته شده را به اندازه مناسب خرد و به مواد اضافه می کنیم.
بلغور و برنج  شسته شده را  به مواد اضافه می کنیم.

شوید و مرزه را هم به مواد اضافه می کنیم؛ حرارت را کم می کنیم و  می گذاریم آش بپزد.
گوشت چرخ کرده را با مواد دلخواه مخلوط می کنیم و به صورت کوفته های ریزی در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم و آن  را  به آش اضافه می کنیم.

برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده می‌کنیم.
قبل از سرو،  آش را با نعناع و پیازداغ و کوفته ریزه تزیین می‌کنیم.

حتما بخوانید :   زیباجو : در ایران از چلوکباب محبوب تر، غذایی نیست

دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )
لطفا این گزینه را تیک بزنید