شاید شما هم از آن دسته افراد باشید که دوست دارید کودک شما از غذاهای خانگی استفاده کند ولی مشغله روزانه به شما اجازه این کار را نمی دهد. با ما همراه باشید تا در این مقاله چند ترفند جالب برای آماده سازی انواع پوره و غذا و نگهداری آن برای مدت طولانی به شما آموزش دهیم.

مرحله آماده سازی

۱-آماده سازی

مواد غذایی مورد استفاده برای تهیه ی غذای کودک را خوب بشویید یا پوست بگیرید. سپس مواد را به قطعات کوچکتر تکه کنید.

آماده سازی

۲. پختن

مواد غذایی را تا زمانیکه خوب نرم شوند، بخار پز یا کباب می کنیم یا می جوشانیم.

پختن

۳. پوره کردن

مواد غذایی پخته شده را فشار دهید یا خمیر کنید تا زمانیکه مواد صاف شوند و غلظت یکنواختی داشته باشند.

پوره کردن

۴. صاف کردن

غذا را از طریق یک صافی یا الک با کمک قاشق صاف کنید و قسمتهایی که درشت هستند را خارج کنید.( این مرحله ممکن است برای همه غذاها لازم نباشد.)

صاف کردن

۵. تقسیم بندی:

یک قاشق از پوره را داخل ظرفهای کوچک یک نفره یا در ظرف های مخصوص نگهداری غذا قرار می دهیم. پوره را برای نوزاد استفاده می کنیم و باقیمانده ی آن را هم در وعده های بعدی و سریع استفاده می کنیم.

تقسیم بندی

روشهای نگهداری غذای کودک در یخچال

توصیه می کنیم که پوره آماده شده برای غذای کودک خود را در وعده های جداگانه نگهداری کنید. زیرا این کار به سلامت غذا و ساده استفاده کردن آن  کمک می کند.

نگهداری در یخچال:

عمر مفید: تا دوروز

حتما بخوانید :   نیازهای روانشناختی کودکان زیر 7 سال چیست؟

بهترین روش ذخیره سازی: قسمتی از غذای نوزاد را داخل ظروف تمیز شیشه ای کودک  یا ظروف یک نفره درب دار می ریزیم.

نگه داری

ذخیره سازی در فریزر:

روش ۱

عمر مفید ماندگاری:تا ۳ ماه

روش ذخیره سازی: برای فریز کردن غذای کودک از قالب های مکعبی یخ استفاده کنید. یکبار فریز می کنیم، سپس آن ها را در یک ظرف بدون منفذ (بدون نفوذ هوا) قرار می دهیم و برچسب تاریخ و نام غذا را روی آن می چسبانیم.

ذخیره سازی

روش ۲

عمر مفید ماندگاری: تا ۳ ماه

روش ذخیره سازی: شما می توانید غذای نوزاد را به شکل ورقه های نازک روی کاغذهای مومی که برای پخت شیرینی استفاده می شوند پهن کرده و  فریز کنید. یکبار فریز کنید. و در یک ظرف بدون منفذ (بدون نفوذ هوا) نگهداری کنید و روی آن برچسب نام غذا و تاریخ را بچسبانید. یا قسمتهای زیادی از آن را در کیسه های فریزر بهداشتی کوچک نگهداری کنید. یکبار گرم کنید. بخشی از غذا را استفاده کنید و بقیه را در یخچال قرار دهید.

فریز کردن

چگونه غذای منجمد شده ی کودک را به روشی ایمن گرم کنیم؟

اگر  می خواهید یکی از روشهای سالم را برای رفع انجماد غذای نوزاد و گرم کردن آن به کار ببرید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید. شما باید غذای کودک یخ زدایی شده را ظرف مدت ۴۸ ساعت استفاده کنید. هر وعده ای از آن را که استفاده نمی کنید باید دور بریزید.

یخ زدایی در یخچال

قالب پوره منجمد یا ورقه های غذا را داخل ظرف غذاخوری نوزاد قرار دهید، آن را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید.

حتما بخوانید :   زیباجو : تهیه گوشت قلقلی با پنیر فراوان

حمام آب

قالب پوره یخ زده را در یک کیسه فریزر کاملاً وکیوم شده قرار می دهیم و آن را در حمام آب گرم قرار دهید. اگر نیاز بود آب را عوض کنید. هنگامی که یخ زدایی شد قسمتی از غذا را داخل کاسه قرار دهید و تا زمان مصرف روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

یخ زدایی در مایکروفر

قالب مکعب پوره منجمد یا ورقه های کوچک غذا که قبلا فریز کردید را داخل یک ظرف مخصوص ماکروفر قرار دهید و با استفاده از عملکرد یخ زدایی آن را یخ زدایی کنید. قبل از استفاده از غذا مطمئن شوید که کاملا سرد شده باشد.

یخ زدایی

افزودن دیدگاه