طرز تهیه مرغ ادویه دار شده

۱۸ اسفند ۱۳۹۴ | 187 بازدید

فیس بوک توییتر گوگل پلاس نظرات
طرز تهیه مرغ ادویه دار شده

طرز تهیه مرغ ادویه دار شده

برای تهیه مرغ ادویه دار شده لازم نیست غلاف نخود فرنگی ها گرفته شود

مواد لازم برای مرغ ادویه دار شده :

پوست پرتقال رنده شده۲ قاشق چایخوری
 آب پرتقال تازهدو سوم فنجان
 * سس هویسین (سسی که سیاه و پر ادویه است)۲ قاشق غذاخوری
 روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری
سس چیلی۴ قاشق چایخوری
روغن کانولا۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان (به صورت نواری خرد شود)۵۰۰ گرم
فلفل دلمه قرمز خرد شده۱ فنجان
نخود فرنگی (همراه با غلافش)۱ فنجان
آرد ذرت۲ قاشق چایخوری
آب۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه مرغ ادویه دار شده :
در یک کاسه ی کوچک، پوست پرتقال، سس هویسین یا سس سویا ، روغن کنجد و سس چیلی را خوب مخلوط کنید. نصف سس را در یک ظرف مخصوص فریزر ریخته و درب آن را خوب ببندید. حالا مرغ ها را در یک کیسه فریزر ریخته و باقی مانده سس را داخل آن بریزید و هر دو رو برای ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید. می توانید این مواد را برای دو ماه داخل فریزر هم نگهداری کنید.

اگر سس و مرغ یخ زده هستند، آن ها را در طول شب داخل یخچال بگذارید تا یخ آن آب شود.

مرغ را از داخل کیسه درآورده و کیسه را به همراه سس بیرون بریزید. یک وک برداشته و روی حرارت متوسط قرار بدهید و روغن کانولا را داخل آن گرم کنید. مرغ را داخل وک بریزید. مرغ ها را تفت بدهید تا زمانی که دیگر صورتی رنگ نباشند و بپزند.

حتما بخوانید :   زیباجو : «سوپ پیاز انگلیسی» و تحول در آشپزی

بعد مرغ ها را از وک خارج کرده و فلفل دلمه و نخود فرنگی را داخل آن بریزید. برای یک تا دو دقیقه تفت داده و دوباره مرغ را به وک برگردانید. سسی که از یخچال بیرون آوردید به آن ها اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، آرد ذرت و آب را تا زمانی که یک دست شوند هم بزنید و بعد به سس اضافه کنید. این مخلوط را تا زمانی که غلیظ شوند از روی حرارت برندارید.

مرغ ادویه دار شده را می توانید با برنج سرو کنید.

نکته:

* اگر به سس هویسین دسترسی ندارید می توانید از سس سویا استفاده کنید.


دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )
لطفا این گزینه را تیک بزنید