طرز تهیه کشک بادمجان لپه ای

۲۶ مرداد ۱۳۹۵ | 175 بازدید

فیس بوک توییتر گوگل پلاس نظرات
طرز تهیه کشک بادمجان لپه ای

طرز تهیه کشک بادمجان لپه ای

کشک بادمجان لپه ای : برای ۶ تا ۸ نفر

مواد لازم برای کشک بادمجان لپه ای :

 گوشت مغز ران۴۰۰ گرم
 پیاز سرخ کرده۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
 لپهیک پیمانه
 کشک سائیده غلیظ دو پیمانه
بادمجان متوسط۱۲ عدد
روغنبه میزان لازم


طرز تهیه کشک و بادمجان لپه ای :
ابتدا پیاز را خلال کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس گوشت را تکه تکه کرده وبه پیاز اضافه می کنیم. آنگاه لپه را شسته و داخل گوشت می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا آب گوشت کاملاً کشیده شود. سپس ۳ لیوان آب داخل گوشت می ریزیم تا کاملا بپزد.

 

آنگاه کمی نمک داخل گوشت می ریزیم. می توان رب گوجه فرنگی یا زعفران سائیده نیز به گوشت بیافزاییم تا غذا خوشرنگ شود. بعد بادمجان ها را پوست کنده و کمی نمک می زنیم و با حرارت ملایم در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلائی شود.

 

آنگاه بادمجان ها را روی  قیمه آماده شده می چینیم تا قسمت میانی بادمجان ها بپزد و کاملأ پخته شود. بعد از آماده شدن خورش، بادمجان ها را دور دیس چیده و قیمه را وسط دیس می ریزیم. برای تزیین روی غذا می توان از کشک، گردوی خردشده و نعناع داغ استفاده کرد.

منبع : bistsotoon.com

حتما بخوانید :   آموزش درست کردن کیک هویج با گردو و دارچین

دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )
لطفا این گزینه را تیک بزنید